Aroma Rhassoul Ritual

Rhassoul info

Rhassoul Aroma Ritual behandeling

Rhassoul is een traditioneel Arabisch reinigingsritueel met 100% biologische klei. De afvalstoffen en gifstoffen verlaten het lichaam en de mineralen worden toegevoegd. In combinatie met een rustige muziek en de geur naar keuze kan je heerlijk ontspannen.

Als je bij ons in de salon komt kan je kiezen voor een heerlijke Rhassoul Aroma Ritual behandeling in combinatie met een gezichtsbehandeling.

De behandeling begint met een geurenreis. Je hebt keuze uit een aantal verschillende geuren. Je kan de keuze maken doordat wij met verschillende etherische oliën langs de neus gaan om te ruiken. We hebben keuze uit drie verschillende geuren (balance, vitalize, relax). Deze geur zal je de gehele behandeling blijven ruiken.

Daarna begint de Rhassoul Aroma Ritual behandeling. In de Rhassoul klei zit een scrub verwerkt. Van te voren wordt de rug gereinigd met een heerlijk warm kompress. Dan zijn we klaar om de pakking aan te brengen. De Rhassoul klei word over de gehele rug aangebracht. Hierna volgt een korte scrub massage. In de pakking zitten organische scrubdeeltjes.

Door de rug te scrubben laten dode huidcellen los. Verder bevat de Rhassoul veel vitamines en mineralen en werkt het ontgiftend en bevorderd de afvoer van afvalstoffen.

De rug wordt afgedekt met folie.

De Rhassoul moet nu zijn werk gaan doen en dat heeft wat tijd nodig. Daarom gaan we ondertussen verder met een gezichtsbehandeling, zodat de Rhassoul ondertussen kan blijven zitten op de rug.

Ondertussen wordt er een heerlijke luxe gezichtsbehandeling uitgevoerd, in deze behandeling wordt het gezicht:

– Gestoomd

– Gereinigd

– Gescrubd

– Onzuiverheden worden verwijderd

– Bindweefselmassage met het AgE serum van Puurr door middel van massage rollers

– Intence Force Booster wordt aangebracht

– Gezichtsmassage

– Masker

– Dag/nacht verzorging

Tijdens dat het masker op het gezicht zit, worden de handen ook behandeld met de Rhassoul. De handen worden gescrubd en gemasseerd en daarna toegedekt.

De handen zullen na deze behandeling zijdezacht aanvoelen.

Na de behandeling van het gezicht wordt de pakking van de rug verwijderd met warme kompressen. De rug voelt hierna heerlijk aan.

Bron: Marjolein Duijnstee van Schoonheidssalon Marjolein te Gouda.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s