Mama behandeling

img_2991

Weleda Mama Behandeling

Hoe heerlijk is het om tijdens de zwangerschap lekker te kunnen ontspannen met een behandeling die is afgestemd op de fase van de zwangerschap. Tijdens de zwangerschap houden zwangere vrouwen zich veel meer bezig met een gezondere levensstijl. Weleda heeft de Mama behandeling ontwikkeld voor deze speciale periode. Deze behandelingen kunnen helpen bij het verminderen van de zwangerschapskwaaltjes, en is het belangrijk dat het ontspannen voor jou en het kind centraal staat. De hele Weleda mama behandeling bestaat uit 4 behandelingen, je kunt deze geheel nemen maar je kunt ook een behandeling nemen die jij vindt dat nodig is. Tijdens de Weleda mama behandeling worden de uitgebreide natuurlijke en zuivere verzorgingsproducten van Weleda gebruikt, die speciaal voor de zwangerschap zijn.

De Weleda mama behandeling bestaat uit 4 behandelingen die elk afgestemd zijn op de fase van de zwangerschap. Deze behandelingen duren 60 minuten.

De 1e behandeling is in de 0-3 maanden fase, je kan dan veel last hebben van een onrustige huid en tevens ook vermoeidheid. Daarom gaat de aandacht tijdens de behandeling naar de gezichtshuid door middel van een gezichtsbehandeling met de producten van Weleda. Ook wordt er aandacht gegeven aan de voeten door middel van een voetenbad of voetcompressen en een heerlijke voetmassage.

De 2e behandeling is in de 4e tot 6e maand van de zwangerschap, de aandacht wordt extra gegeven aan de benen en de voeten doordat je in deze fase van de zwangerschap erg last kan hebben van onrustige en vermoeide benen. De behandeling bestaat uit een reiniging van de voeten door middel van een voetenbad of voetcompressen en een massage van de voeten en de benen, tevens ook een korte gezichtsbehandeling.

De 3e behandeling is in de 7e tot de 9e maand van de zwangerschap, de baby groeit en de buik wordt dus ook groter en die gaat in de weg zitten en de spanning voor de bevalling neemt toe. De aandacht gaat naar de buik en de rug. De behandeling bestaat uit een voetenbadje of voetcompressen en een massage van de voeten en de benen of de buik en de rug. In de 3e behandeling zit ook een korte gezichtsbehandeling.

De 4e behandeling is een behandeling die na de bevalling wordt gegeven, die kan worden gegeven de 6e week tot 3 maanden na de bevalling. Deze behandeling is gericht om je lijf te kunnen laten herstellen en heerlijk te kunnen ontspannen, overleg met de schoonheidsspecialist waar de aandacht van de behandeling naar toe moet gaan.

Bron: Marjolein Duijnstee van Schoonheidssalon Marjolein te Gouda

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s