Hoe blijft je huid gezond?

cropped-salon-marjolein-.jpg

Belangrijk is om te weten dat stress, verkeerder voeding, warmte verschillen, zonlicht, medicatie, auto gassen en andere schadelijke stoffen in de lucht schade kunnen achterlaten of veroorzaken in de huid.

Ook hormoon schommelingen en zwangerschap kunnen leiden tot een onrustige huid.

Persoonlijke verzorging is dan ook beslist geen luxe maar een noodzaak.

Je kunt er niet jong genoeg mee beginnen om de huid dagelijks goed te verzorgen. Dit om o.a. overmatige onzuiverheden tijdens de pubertijd te voorkomen.

Het advies is om vanaf 12 jaar regelmatig een bezoek te brengen aan de schoonheidsspecialist als de huid overmatig talg produceert.

Het advies voor om huidveroudering uit te stellen en tegen te gaan is om vanaf ca.  25 jaar regelmatig een extra behandeling te nemen op het gebied van extra hydratatie, stimuleren en activeren van collageen, elastine vezels en bindweefsel.

Omdat geen mens hetzelfde is en zo ook geen huid gelijk is, wordt er bij het eerste bezoek een huidanalyse gedaan.

Tijdens deze huidanalyse kijken wij naar je type huid en stemmen wij de behandeling en verder advies daarop af.

Hierdoor kan er een optimaal resultaat bereikt worden.

We hebben maar een huid en die moet goed verzorgd en onderhouden worden. Je huid speelt een belangrijke rol bij de eerste indruk bij anderen. Een stralende en gezonde huid geeft zelfvertrouwen.

Uiteraard is de beste verzorging voor de huid altijd in combinatie met het thuis gebruik van de producten. De producten die wij in de salon gebruiken zijn geheel op elkaar afgestemd om zo een optimaal resultaat te behalen.

Je bepaalt ten alle tijden hoe ver je hierin wilt gaan. Het advies voor een dagelijkse verzorging is een cleansingmilk, een lotion en een dag- en nachtcreme. Dit kun je altijd uitbreiden met een serum, gezichtsmasker en voor de rijpere huid eventueel een oogcreme of een serum.

Een gezichtsbehandeling is bedoeld om je gezicht grondig te reinigen, de conditie van je huid te verbeteren, om vroegtijdige huidveroudering tegen te gaan en uiteraard om heerlijk te ontspannen.

Je hebt maar één huid, daar moet je zuinig mee omgaan. Je huid staat dagelijks bloot aan schadelijke invloeden van buitenaf. Het is daarom geen overbodige luxe om regelmatig een bezoek te brengen aan de schoonheidsspecialiste.

Naast diepte reiniging van gezichtsbehandelingen is goede huidverzorging voor thuis noodzakelijk anders doet het tekort aan de kwaliteit van je huid en aan het eindresultaat.

Wij werken bewust met natuurlijke producten met respect voor het milieu.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s