Brazilian / Boyzilian

Brazilian wax goudaSalon Gender neutraalpinnen ja graag

Brazilian, Boyzilian en Hollywood wax

Wax prijzen.

Vraag ook naar onze Waxrittenkaart 5 x waxen, 4 betalen. 

4 maanden geldig.

U bent bekend dat uw huidconditie invloed heeft op het eindresultaat van de behandeling en eventuele allergische reacties zijn mogelijk, bij een allergie dient u dit aan te geven voordat de behandeling wordt gestart.

Uw privacy is gewaarborgd en ik zal alle tijd nemen om er zeker van te zijn dat u zich comfortabel en op uw gemak voelt en daardoor het allerbeste resultaat te verkrijgen.

Van u word verwacht dat u uw persoonlijke hygiëne in acht neemt en niet vlak voor de behandeling onder de zonnebank bent geweest en tijdens de behandeling zo nodig de huid mee spant.

Het beste om ingroeiende haren tegen te gaan bij een Brazilian wax of bikini wax is om 1 á 2 dagen voor de behandeling de huid te scrubben met een zachte peeling. Gebruik geen lotion of créme op de dag van de behandeling.

De aanbevolen lengte van de haren is tussen de 0,5 á 2 centimeter. Dit houdt in vanaf ongeveer 2 weken voor de afspraak niet meer te scheren. Te lange haren worden voor de behandeling door mij geknipt.

Waxing is een methode van ontharen dat zorgt voor een zachte en gladde huid en verminderd bij regelmatig gebruik ook nog eens de haargroei.

Tips na je Brazilian wax behandeling:

I.v.m. infectie en irritatie gevaar geldt tot 48 uur na de behandeling, het liefst uit de felle zon blijven, neem geen zonnebank, neem geen heet bad, ga niet naar het zwembad, ga niet naar de sauna, het is beter om een koele douche te nemen.

Ga je wel in de zon gebruik dan een goede zonbeschermer met een hoge beschermingsfactor. Vermijd te strakke kleding en kleding met kant net na het waxen om het ingroeien van de haren te voorkomen.

Heb je aanleg voor ingroeiende haren neem dan regelmatig een peeling op de huid die is geharst.

Waarschuwing!!!

Het word niet aangeraden om te waxen bij personen met diabetes of die last hebben van een afwijkende bloedcirculatie omdat zij meer kans hebben op infectie. Gebruikers van een medicijn tegen acne zoals Retin-A, Renova, Differin of Isotretinoïne worden geadviseerd niet te waxen. Waxen kan beter ook niet gedaan worden als je korter dan 4 maanden zwanger bent, bij psoriasis, beschadigde huid, puistjes of zonnebrand.

Online uw cadeaubon reserveren

Reserveer nu via:

IMG_281106 – 41 68 39 59 of  contact  ons.
Afspraken die niet door kunnen gaan minimaal 24 uur van te voren af bellen. Anders wordt er 50% van de behandelingskosten in rekening gebracht voor de gereserveerde tijd. Bedankt voor uw begrip.

Bij een afzegging van een gratis behandeling zullen we € 0,50 per minuut gereserveerde tijd factureren.

Schoonheidssalon Marjolein Duijnstee

“Ik had altijd ingegroeide haartjes en stoppels. Omdat mijn haarwortels niet gepigmenteerd zijn heeft laserbehandeling niet het gewenste resultaat. Mijn gevoelige huid reageert op veel soorten hars, de brazilian wax en de coolinggel na het waxen voelt prima. Ik ben na mijn tweede keer waxen voor de waxkaart gegaan, zo spaar ik 40 euro uit. Top! Hartelijke groet, Annemiek.”