Cupping Massage

Salon Gender neutraalpinnen ja graag

Chinese Cupping Massage is een veilige behandeling die gebruik maakt van cups die vacuüm worden gezogen voordat ze op het lichaam worden geplaatst.

Cupping wordt wel omschreven als omgekeerde Deep Tissue Massage. En dan zonder de pijn.

Het vacuüm trekt de spierweefsels de cup in en daarmee gestagneerd bloed en afvalstoffen van diep in de weefsels naar de oppervlakte van je huid. Door het lymfenstelsel verwijdert het lichaam de gifstoffen.

De doorstroming van het bloed wordt bevorderd. Na de behandeling voel je je energieker, je huid voelt gladder aan en je krijgt een gezonde uitstraling.

Cupping Massage heeft een goede uitwerking bij:

Arthritis, Cellulitis, Spierpijn, Astma, Bronchitis en Hoofdpijn.

Het is aan te bevelen om de behandelde huid bedekt te houden en de rest van de dag niet te trainen, zwemmen, baden of douchen.

Cupping deelmassage Rug, Nek en Schouders 20 minuten € 35,00

Detox kuur (4 keer) € 130,00

Deze behandeling is gebaseerd om bestaande cellulitis tegen te gaan en te voorkomen. Door Chinese Cupping Massage en Cupping Body olie, Je hebt in 4 weken verbluffend resultaat. (in 4 weken.)

Ga ook naar: Huidverbetering, Deelbehandelingen, Detox kuur,

Wellness en Gratis huidanalyse.

Online je cadeaubon reserveren

Reserveer nu via:

IMG_281106 – 41 68 39 59 of  contact  ons.

Afspraken die niet door kunnen gaan minimaal 24 uur van te voren af bellen. Anders wordt er 50% van de behandelingskosten in rekening gebracht voor de gereserveerde tijd. Bedankt voor je begrip.

Bij een afzegging van een gratis behandeling zullen we € 0,50 per minuut gereserveerde tijd factureren.

Schoonheidssalon Marjolein Duijnstee

“Nu ik aan het afvallen ben wil ik mijn huid strakker laten worden. Ik heb de Cupping kuur gedaan en ook thuis masseer ik met de cups, mijn bovenbenen en billen hebben echt minder putjes. In het begin vond ik het wel een pittige massage, maar nu is het goed te doen. Blijkbaar had ik veel bindweefselverklevingen. Ik merk dat ik wel consequent moet blijven om dit resultaat te houden. Mijn nieuwe lijf mag deze zomer gezien worden. Met vriendelijke groet, Tineke.”