Detox kuur

Salon Gender neutraalpinnen ja graag

Detox kuur (4 keer) € 130,00

Deze behandeling is gebaseerd om bestaande cellulitis tegen te gaan en te voorkomen. Door Chinese Cupping Massage en Cupping Body olie, Je hebt in 4 weken verbluffend resultaat. (behandel programma voor 4 weken.)

Losse Detox Chinese Cupping massage Heup, Bovenbeen en Bil 20 minuten € 35,00

Tip!

Weleda Bio Berken Extract is een innerlijke ontslakkingskuur.

Het extract van berkenblad ondersteunt namelijk de nierfunctie bij de natuurlijke afvoer van vloeistoffen en verwijdering van afvalstoffen uit het lichaam. Bloedzuiverende en vocht afdrijvende werking. Geeft een frisse uitstraling en verbetert de bloedsomloop om cellulitis tegen te gaan.

Ga ook naar: Rhassoul Aroma Ritual en Cupping.

Online je cadeaubon reserveren

Reserveer nu via:

IMG_281106 – 41 68 39 59 of  contact  ons.

Afspraken die niet door kunnen gaan minimaal 24 uur van te voren af bellen. Anders wordt er 50% van de behandelingskosten in rekening gebracht voor de gereserveerde tijd. Bedankt voor je begrip.

Bij een afzegging van een gratis behandeling zullen we € 0,50 per minuut gereserveerde tijd factureren.

Schoonheidssalon Marjolein Duijnstee

“Dit had ik eerder moeten doen. Ik heb vaak last van hoofdpijn, in het begin van deze kuur speelde dit ook op. Met de tips van Marjolein is dit nu nauwelijks meer. Wanneer ik nu wat voel opkomen ga ik na of ik wel genoeg water heb gedronken en of ik wellicht teveel suiker of koffie heb genomen gedurende de dag. Ik voel mij fit. Bedankt. Petra.”