MeN

pinnen ja graag

MeN:

Een productlijn speciaal ontwikkeld voor de verzorging van de mannelijke huid.

MeN Scrub & Clean 100 ml €17,95

Effect: Zachte face scrubgel met jojoba beads en intensief reinigende ingredïenten. Geeft een glad en zuiver resultaat. Een gladde huid geeft ook meer comfort en minder irritaties bij het scheren.

Gebruik: Aanbrengen op een vochtig gezicht. Met roterende bewegingen de scrubgel inmasseren. Naspoelen met lauw water. Eventueel na reinigen met SenSe Lotion.

MeN Shaving Gel 150 ml €13,95

Effect: Shaving Gel for Men op basis van Aloë Vera en Kamille.

Schuimt niet, maar heeft uitstekende glij-eigenschappen door de milde Aloë Vera gelbasis. Deze gel is verrijkt met een uitgekiende mix van kalmerende en hydraterende ingrediënten, die de huid tijdens en na het scheren optimaal verzorgen en irritaties tot een minimum beperken.

MeN Cream 50 ml €13,95

Effect: Een mannenhuid is iets anders van structuur dan de vrouwelijke huid en heeft dus ook andere voedingsstoffen nodig om perfect verzorgd te worden.

Face Cream fot Men is verrijkt met vele werkzame natuur extracten zoals Allentoïne, Zoethout-extract, Kamille, provitamine B5 (panthenol), Q10, Aloë Vera, actieve algen en vitamine E.

Gebruik: Aanbrengen op de gereinigde huid of na gebruik van de Shaving Gel.

MeN Body Wash 300 ml €9,50

Effect: MeN Body Wash is speciaal ontwikkeld voor de verzorging van de mannelijke huid. Is voornamelijk samengesteld op basis van natuurlijke ingrediënten en is onder meer verrijkt met aloë vera en provitamine (panthenol) voor een kalmerende en hydraterende werking.

In de salon geven wij graag vrijblijvend advies. Voor meer informatie stuur een mail.
Voor prijzen ga naar: Puurr.

Online uw cadeaubon reserveren

Reserveer nu via:

IMG_281106 – 41 68 39 59 of  contact  ons.

Afspraken die niet door kunnen gaan minimaal 24 uur van te voren af bellen. Anders wordt er 50% van de behandelingskosten in rekening gebracht voor de gereserveerde tijd. Bedankt voor uw begrip.

Schoonheidssalon Marjolein Duijnstee