Permanent make-up 

permanent makeup goudaSalon Gender neutraalpinnen ja graag

Altijd mooi gevormde wenkbrauwen en eyeliners?

Dat is mogelijk met permanent make-up.

Vraag eventueel een gratis vrijblijvende intake afspraak aan via mail

Intake formulier voor permanent make-up vind u hier.

Prijzen: permanent make-up.

permanent lipliner

Marjolein Duijnstee is gespecialiseerd in Permanent Make-up waaronder de nieuwste hairstroke 3D technieken, Scalppigmentatie, Stamceltechniek.

Overigens is het bij ons ook mogelijk, indien u in het verleden meer wenkbrauwhaar heeft gehad om de Stamcel techniek te laten uitvoeren, waarbij uw eigen wenkbrauwharen terug groeien.

Uiteraard zijn wij ANBOS lid en in het bezit van de benodigde GGD vergunningen en zijn goedgekeurd door het Ministerie van Volksgezondheid.

Tevens verzorgen wij de Cursus Allround Permanent make-up.

Uiteraard zijn wij goedgekeurd door de GGD.

Vergunningnummer: 4303.

Permanent make-up

Altijd mooi gevormde wenkbrauwen en eyeliners? Dat is mogelijk met permanent make-up.

Vanuit de GGD wordt u als klant aangeraden om u te laten informeren over de risico’s van permanent make-up. De behandeling begint met een gratis intake gesprek om de juiste vorm en kleur voor u te bepalen.

Pas wanneer u helemaal tevreden bent met de vorm en kleur wordt de permanent make-up gezet. Na 6-8 weken wordt deze nagelopen om nog kleine verbeteringen aan te brengen. Voor- en nabehandelcrème is inbegrepen.

Een permanent make-up blijft gemiddeld 2-5 jaar mooi, daarna zal deze bijgewerkt moeten worden.Voor het zetten van een permanent make-up moet u in goede gezondheidverkeren en mag u geen bloedverdunners gebruiken.

24 uur voordat uw permanent make-up wordt gezet mag u geen Alcohol nuttigen. Bij voorbaat 2 paracetamol 500mg innemen helpt de gevoeligheid te verminderen.

Wij gebruiken geen verdovingscreme (Emla creme 5%),het kan wel alleen moet u dit zelf bestellen via uw huisartsen meenemen naar de salon.

Onze pigmenten zijn kleurvast, bruin wordt niet rood of grijs en blond nietoranje of groen.

100% save, goedgekeurd door GGD en Keuringsdienst van Waren.

Ga ook naar: Prijzen Permanent make-up, Scalppigmentatie (MHP) & Stamceltechniek,

Intake formulier Permanent make-up / MHP / STAMCEL en 

Permanent hairstrokes voor de man.

Online uw cadeaubon reserveren

Reserveer nu via:

IMG_281106 – 41 68 39 59 of  contact  ons.
Afspraken die niet door kunnen gaan minimaal 24 uur van te voren af bellen. Anders wordt er 50% van de behandelingskosten in rekening gebracht voor de gereserveerde tijd. Bedankt voor uw begrip.

Bij een afzegging van een gratis behandeling zullen we € 0,50 per minuut gereserveerde tijd factureren.

Schoonheidssalon Marjolein Duijnstee

“Mezelf opmaken is niet mijn ding en met mijn voor en na hairstrokes na chemo        gevoelige huid verdraag ik ook weinig, mijn wenkbrauwen zijn na chemo nooit meer compleet geworden. Nu Marjolein mij hairstrokes heeft gegeven ga ik vol zelfvertrouwen sporten zonder make-up. Iedere zes weken kom ik voor een gezichtsbehandeling en thuis gebruik ik PUURR, wat is mijn huid al verbetert. Groetjes, Kim.”