Permanent make-up 

PMU Altijd mooi gevormde wenkbrauwen en eyeliners

Salon Gender neutraalpinnen ja graag

Vraag eventueel een gratis vrijblijvende intake afspraak aan via mail

Intake formulier voor permanent make-up vind je hier.

Prijzen: permanent make-up.

Marjolein Duijnstee is gespecialiseerd in Permanent Make-up waaronder de nieuwste microblading mesjestechniek, ombre hairstrokes, Scalppigmentatie en  Stamceltechniek.

Overigens is het bij ons ook mogelijk, indien je in het verleden meer wenkbrauwhaar hebt gehad om de Stamceltechniek te laten uitvoeren, waarbij je eigen wenkbrauwharen terug groeien.

GGD GOEDGEKEURD.

Uiteraard zijn wij in het bezit van de benodigde GGD vergunningen wij zijn goedgekeurd door het Ministerie van Volksgezondheid. Vergunningnummer: 4303.

Maatwerk Masterclasses voor een pro Beauty Training.. Meer dan 20 jaar Docente.

Privéles of in een groep zijn beide mogelijk.

Tevens verzorgen wij de Cursus Allround Permanent make-up.

Permanent make-up

Altijd mooi gevormde wenkbrauwen en eyeliners? Dat is mogelijk met permanent make-up.

Vanuit de GGD wordt je als klant aangeraden om je te laten informeren over de risico’s van permanent make-up. De behandeling begint met een gratis intake gesprek om de juiste vorm en kleur voor je te bepalen.

Pas wanneer je helemaal tevreden bent met de vorm en kleur wordt de permanent make-up gezet. Na 6-8 weken wordt deze nagelopen om nog kleine verbeteringen aan te brengen.

Een permanent make-up blijft gemiddeld 2-5 jaar mooi, daarna zal deze bijgewerkt moeten worden. Voor het zetten van een permanent make-up moet je in goede gezondheid verkeren en mag je geen bloedverdunners gebruiken. Sommige huidcondities vragen extra zorg.

24 uur voordat je permanent make-up wordt gezet mag je geen Alcohol nuttigen. Bij voorbaat 2 paracetamol 500mg innemen helpt de gevoeligheid te verminderen.

Wij gebruiken geen verdovingscreme (Emla creme 5%) het kan wel alleen moet je dit zelf bestellen via je huisarts en meenemen naar de salon afspraak.

Onze pigmenten zijn kleurvast, bruin wordt niet rood of grijs en blond niet oranje of groen. Ook bevatten onze pigmenten geen PPD, aangezien dit kankerverwekkend is.

100% save, goedgekeurd door GGD en Keuringsdienst van Waren.

Ga ook naar: Prijzen Permanent make-up, Scalppigmentatie (MHP) & Stamceltechniek,

Intake formulier Permanent make-up / MHP / STAMCEL en 

Permanent hairstrokes voor de man.

Online je cadeaubon reserveren

Reserveer nu via:

IMG_281106 – 41 68 39 59 of  contact  ons.

Afspraken die niet door kunnen gaan minimaal 24 uur van te voren af bellen. Anders wordt er 50% van de behandelingskosten in rekening gebracht voor de gereserveerde tijd. Bedankt voor je begrip.

Bij een afzegging van een gratis behandeling zullen we € 0,50 per minuut gereserveerde tijd factureren.

Schoonheidssalon Marjolein Duijnstee

“Mezelf opmaken is niet mijn ding en met mijn voor en na hairstrokes na chemo        gevoelige huid verdraag ik ook weinig, mijn wenkbrauwen zijn na chemo nooit meer compleet geworden. Nu Marjolein mij hairstrokes heeft gegeven ga ik vol zelfvertrouwen sporten zonder make-up. Iedere zes weken kom ik voor een gezichtsbehandeling en thuis gebruik ik PUURR, wat is mijn huid al verbetert. Groetjes, Kim.”