AOV supplementen

AOV supplementenpinnen ja graag

Wij werken met AOV supplementen:

In de salon geven wij graag vrijblijvend advies. Voor meer informatie stuur een mail.

Eet je gezond en gevarieerd? Wanneer wij naar je huidconditie kijken willen wij nog wel eens adviseren extra vitaminen en mineralen toe te voegen aan je voedingspatroon.

Zoals Vitamine D3 aanvullen bij spierzwakte, Magnesium voor de zenuwen en spieren, Zink voor vernieuwing van weefsel, haar, huid en botten, Omega 3 als ontstekingsremmer, Vitamine C voor de weerstand en vorming van de huid en de Ortho basis Multi vitamines om tekorten aan te vullen. Dit laat niet weg dat het noodzaak is om gezond en gevarieerd te eten en te leven om je fit en lekker in je vel te voelen. Ook dit zien we aan de huid.

AOV gebruikt in de producten alleen vitaminen, mineralen en andere voedingsstoffen die zo dicht mogelijk bij de natuur staan. Natuurlijk zonder toevoegingen, zodat het lichaam deze makkelijker herkent en opneemt. Er zitten alleen stoffen in die het lichaam kan gebruiken. Zo bevatten de natuurlijke supplementen GEEN lactose, fructose, gluten en gangbare allergenen.

Heb je een vegetarische leefwijze dan is AOV een goede keuze. De capsules zijn volledig plantaardig.

In de salon geven wij graag vrijblijvend advies. Voor meer informatie stuur een mail.

Online uw cadeaubon reserveren

Reserveer nu via:

IMG_281106 – 41 68 39 59 of  contact  ons.

Afspraken die niet door kunnen gaan minimaal 24 uur van te voren af bellen. Anders wordt er 50% van de behandelingskosten in rekening gebracht voor de gereserveerde tijd. Bedankt voor uw begrip.

Schoonheidssalon Marjolein Duijnstee