Scalppigmentatie (MHP)

Scalppigmentatie (MHP) voor heren en dames

Salon Gender neutraalpinnen ja graag

Scalppigmentatie (MHP)

Vraag eventueel een gratis vrijblijvende intake afspraak aan via mail.

Intake formulier voor scalppigmentatie, stamceltechniek en permanent make-up vind je hier.

Uiteraard zijn wij goedgekeurd door de GGD.

Vergunningnummer: 4303.

MHP MASTER SPECIALIST

Scalppigmentatie / MHP

Scalppigmentatie / Micro Haar Pigmentatie geeft een natuurlijke uitstraling van echte haarfollikels bij dun haar, haarverlies, kaalheid, Alopecia en littekens.

Minuscule kleine puntjes pigment worden vlak onder het huidoppervlak aangebracht. Op deze manier simuleer je hele korte stekeltjes. Het lijkt net alsof de haarfollikels met daar in de kort geknipte haar ziet zitten.

Wij werken met een speciale micro-naald en pigment. Dit pigment loopt niet onder de huid door waardoor je een strak uiterlijk krijgt. Niemand hoeft te zien dat het haar wat je ziet is gepigmenteerd. Pas wanneer anderen aan je hoofd voelen weten ze dat het haar niet geschoren maar gepigmenteerd is.

Wanneer je langer haar hebt met dunnere delen zal er een voller aanzicht zijn, wanneer er Scalppigmentatie is aangebracht. De pigmentatie is blijvend en vervaagd niet.

Anders dan permanent make-up wat snel lichter wordt blijft dit Scalppigment perfect op kleur. Eenmaal de behandeling gedaan, hoef je niet meer terug te komen om het bij te laten werken omdat de kleur niet langzaam lichter wordt.

Mocht je er toch vanaf willen komen dan is dit pigment te verwijderen door middel van een laserbehandeling.

Voor het beste resultaat wordt de behandeling in 4 tot 6 sessies uitgevoerd. Hierdoor ontstaat een mooi natuurlijk resultaat en lijkt het dat je haar langzaam weer terug krijgt.

Tussen de behandeling zit een genezingstijd van gemiddeld 4 weken.

Maak vrijblijvend een afspraak voor een gratis intake gesprek.

Afspraken die niet door kunnen gaan minimaal 24 uur van te voren af bellen. Anders wordt er 50% van de behandelingskosten in rekening gebracht voor de gereserveerde tijd. Bedankt voor je begrip.

Bij een afzegging van een gratis behandeling zullen we € 0,50 per minuut gereserveerde tijd factureren.

Reserveer of stel je vraag via mail, ons contactformulier of via WhatsApp.

Ga ook naar: Prijzen Permanent make-up, Scalppigmentatie (MHP) & Stamceltechniek,

Intake formulier Permanent make-up / MHP / STAMCEL ,

Permanent hairstrokes voor de man en Alopecia.

Online je cadeaubon reserveren

Reserveer nu via:

IMG_281106 – 41 68 39 59 of  contact  ons.

Schoonheidssalon Marjolein Duijnstee

“Mijn vrouw is al 13 jaar iedere maand voor huidverbetering bij Marjolein en wees mij op voor en na foto’s van scalppigmentatie. Ik droeg de laatste jaren alleen nog maar petjes ik had geen hoge verwachting maar WAT BEN IK ER BLIJ MEE. Ook ik ben nu vaste klant voor pedicure en hotstone massage. Groeten, Rob.”