Stamceltechniek

Stamceltechniek voor heren en dames

Salon Gender neutraalpinnen ja graag

Vraag eventueel een gratis vrijblijvende intake afspraak aan via mail.

Intake formulier voor stamceltechniek en permanent make-up vind je hier.

Uiteraard zijn wij goedgekeurd door de GGD.

Vergunningnummer: 4303.

Stamceltechniek specialist

Stamceltechniek voor wenkbrauwen

Permanent make-up in de wenkbrauwen is mooi, maar het is pas echt perfect als in de wenkbrauwen ook echte haartjes groeien.

Deze behandeling is bedoeld voor mannen en vrouwen. Niet iedereen heeft echter voldoende eigen haar.

Ecuri heeft een techniek waarbij het eigen haar in de wenkbrauw terug groeit. Met deze techniek wordt een stamcel activator via het Ecuri permanent make-up apparaat in gebracht. Hierdoor wordt de eigen haarmatrix geprikkeld.

Resultaat: je eigen haar begint weer langzaam te groeien. In de wenkbrauw duurt het ongeveer 5 maanden voor het optimale resultaat.

Cliënten dienen thuis Hair rescue brow lotion iedere dag te gebruiken. Na 2 maanden meer wenkbrauwhaar.

Specialist Stamceltechniek

Stamcelbehandeling hoofdhuid

Deze haar groeiactivator behandeling is bedoeld voor mannen en vrouwen bij dun haar, haarverlies en kaalheid.

Stamcelbehandeling stopt in veel gevallen haar uitval en de afname van de kwaliteit van het haar. Heel veel personen krijgen hun dikke, krachtige haar terug, resulterend in een vollere haardos.

Stamcelbehandeling maakt gebruik van essentiële vitamines en plantenextracten die de aanmaak en levensduur van de haarfollikels sterk stimuleren.

In de salon wordt met een speciale naald een veilig stamcel preparaat in de huid geprikt. Deze naald gaat maar een fractie van één millimeter in de hoofdhuid. Meestal komt hierbij geen bloed vrij. Je eigen haarmatrix word geactiveerd. Vanuit deze haarmatrix ontwikkelt zich van nature haarfollikels. Bij beginnende kaalheid is dit proces verstoord of vertraagd.

Het resultaat is dat bestaande haren dikker worden en als het even meezit er ook nieuwe haren ontwikkelen.

Voor thuis gebruikt je iedere dag Hair rescue scalp lotion. Dit activeert ook de haarmatrix en resulteert in dikker en voller haar.

De meeste mensen ervaren de eerste resultaten in 4 tot 6 weken.

Het is bekend dat veel mannen kampen met haar dat dunner wordt. Er zijn echter ook heel veel vrouwen voor wie dit een groot probleem is. Veel vrouwen hebben ook snel baat bij deze techniek. Deze behandeling is niet bedoeld voor personen die al volledig kaal zijn. Hierop zal deze methode geen succes hebben. Scalp pigmentatie is hiervoor wel een oplossing.

Maak vrijblijvend een afspraak voor een gratis intake gesprek.

Ga ook naar: Prijzen Permanent make-up, Scalppigmentatie (MHP) & Stamceltechniek,

Intake formulier Permanent make-up / MHP / STAMCEL ,

Permanent hairstrokes voor de man en Alopecia.

Afspraken die niet door kunnen gaan minimaal 24 uur van te voren af bellen. Anders wordt er 50% van de behandelingskosten in rekening gebracht voor de gereserveerde tijd. Bedankt voor je begrip.

Bij een afzegging van een gratis behandeling zullen we € 0,50 per minuut gereserveerde tijd factureren.

Reserveer of stel je vraag via mail, ons contactformulier of via WhatsApp.

Online je cadeaubon reserveren

Reserveer nu via:

IMG_281106 – 41 68 39 59 of  contact  ons.

Schoonheidssalon Marjolein Duijnstee

“Na een gratis intake voor stamceltechniek, gaf Marjolein aan dat dit voor mijn wenkbrauwen niet het gewenste resultaat zal geven, omdat ik ook in mijn kindertijd geen haren heb gehad op de plaats waar ik behandelt wilde worden. Wel heb ik samen met haar de kleur en vorm bepaald en nu permanent hairstrokes. Bij mijn slapen en scheiding heb ik wel stamceltechniek kunnen laten toepassen. Ik ben dankbaar voor het eerlijke advies en het natuurlijke eindresultaat. Gr. Robert”.